...

În afaceri începând cu 2006

Am muncit din greu, ajutând clienții de peste 16 ani.

Leotex este o companie cu experiență începând din 2006. Suntem renumiți pentru că oferim cele mai căutate lucruri, pentru nevoile animalelor de companie. Ca o companie cu sediul în Europa, cu magazine online în diferite țări, vindem produse de calitate, punem accent pe faptul că produsele ajung la client la timp și la un raport calitate-preț avantajos. Colaborăm doar cu furnizori verificați, care au dovedit de-a lungul timpului că sunt serioși. În magazinul nostru includem doar produse “altele” decât cele de pe piață, concurenții noștri.

Fii “creț”, fii inteligent!

De ce să ne alegi?

Despre Noi

Despre noi: Leotex Srl suntem importatori direcți de diverse produse începând din 2006. Livrare rapidă în 24-48 de ore de la primirea comenzii, ambalăm și livrăm produsele către client. Timpul de livrare este rezonabil, în general între 5-7 zile lucratoare în funcție de zona de destinație a coletelor. Gama noastră de produse este variată: pesti de acvariu, plante, accesorii pentru animale de companie. În funcție de tendințele și evoluțiile piețelor, precum și de nevoile clienților, adăugăm produse noi în fiecare săptămână.

curly pelican warehouse packing way

Despre noi: Departamentele noastre de import-export lucrează pentru a identifica noi produse la un raport decent calitate-preț. Misiunea noastră este de a descoperi produse noi și de a promova și menține un standard înalt în tendințele pieței. Echipa se concentrează pe transmiterea de informații și cunoștințe cât mai solide posibil, pentru a ajuta clienții să se bucure, la rândul lor, de noi produse livrate la timp.

Puteți să ne urmăriți pe rețelele de socializare.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.