...
Curlypelican com Transformarea în Marketplace pentru animale de companie

Curlypelican.com: Transformarea în Marketplace pentru animale de companie

Introducere

Bine ați venit pe noul nostru blog, unde suntem încântați să vă prezentăm cea mai recentă evoluție a platformei noastre, Curlypelican.com. Cu o experientă bogată și o pasiune pentru acvaristică în special, (practic din 1986 am avut primii mei pești exotici), suntem încântați să anunțăm că ne-am transformat într-un vibrant marketplace online.

Curlypelican.com nu mai este doar un simplu magazin online; dorim sa fie un hub dinamic unde mai mulți vânzători își pot expune și vinde produsele lor de la pești de acvariu și păsări, la hrană și accesorii pentru animale de companie. Această transformare marchează o nouă eră pentru noi și o oportunitate fantastică pentru clienții noștri de a avea acces la o gamă și mai largă de produse de calitate.

În această introducere, vă vom ghida prin această excitantă tranziție, dezvăluind motivația din spatele schimbării noastre și beneficiile pe care le aduce atât cumpărătorilor, cât și vânzătorilor. Așadar, urmați-ne în această călătorie în care explorăm noul nostru rol ca și marketplace online și vă prezentăm o lume captivantă de posibilități de cumpărare și vânzare.

Motivația din spatele acestei transformări

Motivația noastră profundă în spatele acestei transformări este de a crea o comunitate online dinamică și accesibilă, care să ofere oamenilor posibilitatea de a nu se limita la vânzarea produselor lor doar în piețe locale sau târguri de duminică. Ne dorim să le oferim oportunitatea de a fi vizibili și de a-și comercializa produsele în întreaga Românie, prin intermediul unei platforme moderne și ușor de utilizat.

Cu avansul tehnologic și îmbunătățirea serviciilor de curierat, livrarea în condiții optime în întreaga țară nu mai reprezintă un obstacol. Curierii sunt acum extrem de rapizi și eficienți, iar tehnologia și piața ambalajelor au atins un nivel avansat, asigurând ca produsele să ajungă în bune condiții oriunde în țară în doar 24 de ore.

Prin transformarea Curlypelican.com într-un marketplace online, ne propunem să eliminăm barierele geografice și să facilităm conexiunile între vânzători și cumpărători din toată țara. Dorim să oferim un mediu în care antreprenorii și pasionații de animale să își poată expune produsele și să își dezvolte afacerile, indiferent de locația lor geografică.

Curlypelican com Transformarea în Marketplace pentru animale de companie
Curlypelican com Transformarea în Marketplace pentru animale de companie

Astfel, nu doar simpli vânzători și cumpărători, ci o comunitate vibrantă și conectată se formează în jurul Curlypelican.com, contribuind la creșterea comerțului online și oferind posibilitatea tuturor să acceseze produse de calitate, indiferent de unde se află în țară.

Această transformare reflectă angajamentul nostru de a fi mereu în pas cu evoluția tehnologică și de a oferi cele mai bune soluții pentru clienții noștri și partenerii noștri de afaceri.

Ce înseamnă această schimbare pentru cititori

 1. Acces extins: Oportunitatea de a accesa o gamă mai largă și diversă de produse, acum disponibile pe întreg teritoriul României.
 2. Conveniență: Posibilitatea de a achiziționa produsele dorite direct de la confortul casei lor, fără a fi nevoie să se deplaseze la piețe sau târguri locale.
 3. Varietate: O selecție crescută de opțiuni din care pot alege, de la pești de acvariu și păsări la hrană și accesorii pentru animale de companie, toate disponibile pe aceeași platformă.
 4. Comunitate: Oportunitatea de a se conecta și de a interacționa cu alți pasionați de animale, atât vânzători cât și cumpărători, în cadrul unei comunități online active și în creștere.

Aceast marketplace pentru animale de companie își propune să facă experiența de cumpărare a produselor mai accesibilă, mai comodă și mai bogată în opțiuni pentru toți cititorii noștri.

Istoria Curlypelican.com

O scurtă retrospectivă asupra istoriei magazinului

Curlypelican.com a fost inițial lansat ca un magazin online ce oferea o gamă diversă de produse. Cu toate acestea, într-un mediu comercial în continuă schimbare și cu o concurență puternică, în special din partea vânzătorilor chinezi care ofereau produse similare la prețuri foarte mici, am fost nevoiți să ne adaptăm pentru a rămâne relevanți și competitivi pe piață.

Astfel, am luat decizia strategică de a ne orienta către o nișă specifică, concentrându-ne pe produse destinate animalelor de companie. Această schimbare ne-a permis să ne diferențiem și să ne specializăm, oferind clienților noștri o selecție mai îngrijită și mai adaptată nevoilor lor.

Într-un pas ulterior, am realizat că putem aduce un plus de valoare atât clienților noștri, cât și altor producători și comercianți interesați. Astfel, am extins Curlypelican.com pentru a deveni un marketplace, oferind și altor vânzători posibilitatea de a-și prezenta și vinde produsele pe platforma noastră.

Această evoluție reflectă angajamentul nostru de a rămâne în pas cu schimbările din industrie și de a oferi mereu cele mai bune soluții pentru clienții noștri. Prin transformarea într-un marketplace, ne propunem să devenim o destinație online de încredere pentru toți iubitorii de animale din România, conectându-i cu produse de calitate și oferindu-le o experiență de cumpărare plăcută și convenabilă.

Principalele etape și realizări înainte de transformare.

Înainte de a lua decizia de a ne transforma într-un marketplace, am parcurs mai multe etape și am obținut realizări semnificative care au contribuit la conturarea direcției noastre strategice:

 1. Explorarea pieței și identificarea unei nișe promițătoare: În primele etape, am testat diverse segmente de piață pentru a înțelege nevoile și preferințele clienților. Descoperind o oportunitate promițătoare în piața de acvaristică, am decis să ne concentrăm eforturile în acest domeniu.
 2. Experiență pozitivă a clienților: Vânzările noastre inițiale în domeniul acvaristic au fost întâmpinate cu o reacție extrem de favorabilă din partea clienților. Lipsa retururilor și feedback-ul pozitiv au confirmat că există o cerere semnificativă pentru produsele noastre și că suntem pe drumul cel bun.
 3. Înțelegerea mentalității și deschiderii clienților: Am observat că clienții din piața de acvaristică sunt deschiși la inovație și noile produse, având o mentalitate pozitivă și o dorință de a încerca lucruri noi pentru a-și îmbunătăți hobby-ul lor. Această constatare ne-a încurajat să explorăm mai departe și să ne extindem oferta de produse.
 4. Consolidarea reputației și a relațiilor cu clienții: Prin furnizarea produselor de calitate și servicii excelente clienților, am reușit să ne consolidăm reputația și să construim relații solide cu aceștia. Acest lucru a fost crucial în pregătirea terenului pentru următoarea noastră etapă de dezvoltare.

Aceste etape și realizări ne-au oferit încrederea și înțelegerea necesară pentru a face pasul următor și a transforma Curlypelican.com într-un marketplace online. Experiența noastră pozitivă în piața de acvaristică și feedback-ul clienților au fost catalizatori esențiali în decizia noastră de a extinde și a oferi această oportunitate și altor vânzători și clienți.

Anunț Oficial: Curlypelican.com devine un Marketplace Online!

Echipa Curlypelican.com este încântată să vă anunțe că începând de astăzi, 11 mai 2024, ne transformăm într-un vibrant marketplace online pentru iubitorii de animale din întreaga România!

Această schimbare marchează o etapă importantă în evoluția noastră și suntem entuziasmați să împărtășim această veste cu toți clienții noștri, atât cei existenți, cât și cei noi.

Suntem conștienți că vor fi multe detalii de pus la punct în acest proces de tranziție, dar suntem hotărâți să facem totul pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă atât pentru vânzători, cât și pentru cumpărători.

Începând de astăzi, vă invităm să vă creați conturi de vânzători sau de cumpărători pe platforma noastră, atât persoane fizice cât și firme. Indiferent dacă sunteți pasionați de animale și doriți să vă împărtășiți produsele cu alții sau sunteți în căutarea celor mai bune oferte pentru prietenii voștri necuvântători, vă asigurăm că veți găsi tot ce aveți nevoie pe Curlypelican.com.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi în această călătorie și că ne-ați susținut în fiecare etapă a dezvoltării noastre. Suntem nerăbdători să începem această nouă aventură alături de voi și să construim împreună o comunitate online de animale fericite și îngrijite.

Pentru mai multe informații și pentru a vă crea conturile, vizitați Curlypelican.com astăzi!

Ce înseamnă pentru cumpărători Curlypelican.com

Ce înseamnă această schimbare pentru cumpărători: O experiență de cumpărare mai bogată și mai convenabilă!

 1. Diversitatea de produse: O gamă extinsă de produse este acum la îndemâna dvs., de la pești de acvariu și păsări exotice până la hrană și accesorii pentru animalele dvs. de companie. Indiferent de necesitățile și preferințele dvs., veți găsi cu siguranță ce căutați pe Curlypelican.com.
 2. Usurinta și siguranța cumparaturii: Procesul de cumpărare este acum mai simplu și mai sigur ca niciodată. Cu opțiuni de plată securizate și un sistem de verificare a vânzătorilor, vă puteți bucura de o experiență de cumpărare fără griji.
 3. Politica de retur în 14 zile: Suntem dedicați satisfacției clienților noștri, așa că vă oferim posibilitatea de a returna produsele în termen de 14 zile de la achiziționare, fără niciun stres sau întrebări. Faceți cumpărături fără riscuri și cu încredere!
 4. Ușurința în crearea unui cont: Crearea unui cont pe Curlypelican.com este rapidă și simplă. Cu un cont propriu, veți avea acces la un dashboard personalizat, unde puteți gestiona comenzile, adresa de livrare și alte preferințe în mod convenabil.
 5. Experiență personalizată: Cu un cont personal, veți beneficia de recomandări personalizate și de oferte exclusive, adaptate nevoilor și preferințelor dvs. de cumpărare.

Cu Curlypelican.com, vă invităm să experimentați o nouă dimensiune a cumpărăturilor online, unde diversitatea, siguranța și ușurința se îmbină pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Veniți să vă alăturați comunității noastre și să vă bucurați de toate beneficiile pe care le oferim!

Ce înseamnă pentru vânzători CurlyPelican.com

Pentru vânzători, transformarea Curlypelican.com într-un marketplace online aduce mai multe beneficii și oportunități:

 1. Expunere extinsă: Prin listarea produselor pe Curlypelican.com, vânzătorii își pot extinde vizibilitatea și pot ajunge la un public mai larg din întreaga România. Acest lucru le oferă șansa de a atrage clienți noi și de a-și dezvolta afacerile.
 2. Acces la o bază de clienți diversificată: Marketplace-ul Curlypelican.com atrage o gamă variată de cumpărători, de la iubitori de animale de companie la pasionați de acvaristică și avicultură. Astfel, vânzătorii au ocazia să se adreseze unei audiențe diversificate și să își crească potențialul de vânzare.
 3. Infrastructură și suport: Platforma oferă vânzătorilor o infrastructură solidă și suport tehnic pentru a-și gestiona eficient vânzările și activitățile comerciale. De la procesarea plăților la gestionarea comenzilor și a relațiilor cu clienții, vânzătorii beneficiază de un cadru robust pentru a-și desfășura afacerile.
 4. Reducerea costurilor operaționale: Lista produselor pe un marketplace online poate reduce costurile operaționale ale vânzătorilor, eliminând necesitatea de a-și dezvolta și menține propriul lor site de comerț electronic. De asemenea, marketingul și promovarea sunt gestionate în mare măsură de către platformă, reducând astfel eforturile și cheltuielile asociate.
 5. Feedback și recenzii: Prin intermediul feedback-ului și recenziilor lăsate de clienți, vânzătorii pot obține informații valoroase despre satisfacția clienților lor și pot identifica zonele în care pot îmbunătăți serviciile și produsele lor. Acest lucru contribuie la construirea încrederii și reputației în rândul clienților.
 6. Oportunitatea de a crește și de a se conecta: Prin intermediul Curlypelican.com, vânzătorii au oportunitatea de a se conecta cu alți profesioniști din industrie, de a învăța și de a împărtăși experiențe, și de a crește împreună într-un mediu competitiv și dinamic.
cameleoni de vanzare Curly Pelican

În concluzie, transformarea într-un marketplace online aduce pentru vânzători oportunități semnificative de extindere a afacerilor, de creștere a vizibilității și de conectare cu o bază diversă de clienți, toate susținute de o infrastructură solidă și de suportul unei platforme profesioniste.

Diversitatea categoriilor disponibile

La momentul lansarii categoriile principale sunt:

Acvaristica | Produse pentru caini | Produse pentru pisici | Produse pentru pasari | Produse pentru terariu | Produse pentru rozatoare mici |

Fiecare categorie are si subcategorii care vor fi in continuare dezvoltate in functie de necesitatile pietei.

Cum funcționează noul marketplace

Idiferent daca dorest sa iti faci cont de cumparator sau vanzator ai nevoie de o adresa de email valida si… atat.

Poti sa iti faci, daca doresti atat cont de vanzator si cumparator daca ai 2 adrese de e-mail. Pentru acces la pagina de logare puteti folosi acest link.

La Curlypelican Marketplace, transparența și integritatea sunt valorile noastre fundamentale. Ne străduim să fim cât mai transparenți posibil în toate aspectele afacerii noastre, inclusiv în ceea ce privește comisionul nostru.

Comisionul nostru este simplu și clar: 8% cu TVA inclus. Nu există costuri ascunse și nu există costuri de publicare a produselor pe platforma noastră. Ne angajăm să oferim un mediu echitabil și predictibil pentru toți vânzătorii noștri, astfel încât să se poată concentra pe ceea ce contează cu adevărat: crearea și promovarea produselor lor unice.

Așadar, alăturați-vă nouă la Curlypelican Marketplace și bucurați-vă de o experiență de vânzare fără griji, în care transparența și valoarea sunt la ordinea zilei!

La Curlypelican Marketplace, plătești comision doar atunci când vinzi. Dacă nu vinzi, nu plătești comision.

Comisionul este de 8% ( TVA inclus ) se aplica numai pentru produsele vandute. NU exista taxa de listare.

Cum calculez pretul? Pretul produsului, la care se adauga 8%. Costul transportului pentru colete intre 20-25 lei/colet infunctie de greutate.

Sistemul de evaluare și recenzii pentru vânzători și produse

În cadrul platformei noastre, atât vânzătorii cât și produsele beneficiază de un sistem robust de evaluare și recenzii, oferind o transparență și încredere sporite în întreaga comunitate. Iată câteva aspecte cheie ale acestui sistem:

 • Evaluări pentru vânzători: Clienții noștri au posibilitatea de a evalua și de a lăsa recenzii pentru experiența lor cu vânzătorii individuali. Aceste evaluări sunt esențiale pentru construirea unei reputații solide pentru fiecare vânzător și ajută alți clienți să facă alegeri informate atunci când cumpără.
 • Evaluări pentru produse: În plus, clienții pot evalua și recenza produsele pe care le-au achiziționat. Aceste evaluări oferă informații valoroase despre calitatea și performanța produselor, ajutând alți cumpărători să decidă dacă un anumit produs se potrivește nevoilor lor.
 • Feedback constructiv: Atât vânzătorii cât și cumpărătorii sunt încurajați să ofere feedback constructiv în recenziile lor. Aceasta nu numai că îi ajută pe alții să înțeleagă mai bine produsele și serviciile, dar și oferă oportunități de îmbunătățire continuă pentru vânzători și producători.
 • Recomandări personalizate: Bazate pe evaluările și recenziile anterioare, putem oferi recomandări personalizate pentru clienți, ajutându-i să găsească produse și vânzători care se potrivesc nevoilor și preferințelor lor individuale.
 • Transparență și încredere: Prin intermediul acestui sistem de evaluare și recenzii, ne străduim să creăm un mediu transparent și de încredere pentru toți participanții la piața noastră online. Încurajăm deschiderea și colaborarea pentru a construi o comunitate puternică și susținută de clienți satisfăcuți și de vânzători de încredere.

Concluzii

Încheind călătoria noastră prin evoluția magazinului nostru online într-un marketplace dinamic și vibrant, este important să evidențiem câteva aspecte cheie și să tragem niște concluzii importante:

 • Inovație și adaptabilitate: Transformarea Curlypelican.com într-un marketplace reprezintă un pas important în adaptarea la nevoile și cerințele în schimbare ale clienților noștri. Prin inovare și adaptabilitate, ne asigurăm că rămânem relevanți și competitivi într-o piață dinamică și în continuă schimbare.
 • Creșterea comunității: Marketplace-ul nostru nu este doar un loc de cumpărare și vânzare, ci și un loc de conectare și colaborare între pasionații de animale și comercianții specializați în acest domeniu. Ne străduim să construim o comunitate puternică și susținută de oameni care împărtășesc aceleași interese și pasiuni.
 • Experiența clienților: În centrul oricărei transformări stă experiența clienților noștri. Ne angajăm să oferim o experiență de cumpărare fără probleme, transparentă și sigură, în care clienții se simt valorizați și respectați.
 • Parteneriate și colaborare: Succesul nostru este rezultatul parteneriatelor solide și al colaborării cu vânzătorii noștri, clienții noștri și alte părți interesate. Ne angajăm să continuăm să lucrăm împreună pentru a crea valoare și pentru a ne susține reciproc în obiectivele noastre comune.

În final, suntem recunoscători pentru călătoria noastră și suntem entuziasmați de ceea ce ne rezervă viitorul. Continuăm să ne străduim să oferim o experiență excepțională pentru clienții noștri și să contribuim la dezvoltarea unei comunități puternice și prospere în jurul pasiunii noastre pentru animalele de companie.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul și implicarea voastră!

Au! era sa uit…

Sper ca ati reusit sa ajugeti cu cititul pana aici…stiu… e lipsa de timp 🙂

În încheierea acestui blog despre transformarea Curlypelican.com într-un marketplace, este important să subliniem și angajamentul nostru față de o cauză care ne este foarte dragă. Suntem mândri să anunțăm că o parte din veniturile generate de platforma noastră vor fi direcționate către salvarea speciei de Curlypelican.

curly pelican com Curly Pelican

Această inițiativă nu este doar o simplă acțiune caritabilă, ci reprezintă o manifestare a angajamentului nostru față de mediul înconjurător și față de protejarea biodiversității. Ne străduim să contribuim la conservarea acestei specii unice și să ne implicăm activ în protejarea habitatelor lor naturale.

Suntem recunoscători pentru sprijinul și participarea voastră în această inițiativă și vă invităm să vă alăturați nouă în această călătorie de responsabilitate și sustenabilitate.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru călătoria alături de noi!

Propulsat cu drag de UrbanWeb

Lasă un răspuns

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.