...

Exercitarea dreptului de retur al produselor comandate. Clientul informeaza Leotex S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin trimiterea unui e-mail la adresa office@curlypelican.com. Clientul are la dispozitie 14 zile lucratoare de la primirea produselor pentru a anunta returul produselor.

Obligatiile care revin Leotex S.R.L. Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata pentru produs(e) (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard).

Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis de client).

Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 2 zile lucratoare de la receptionarea produselor date spre retur.

Obligatiile care revin clientului. Produsele sunt date spre retur catre Leotex S.R.L. ori personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract.

Clientul nu suporta costurile de returnare. Clientul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Produse excluse, fara drept de returnare

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate sau cutia nedeschisa sau cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa:

1. Consumabile (precumfertilizanti, conditioneri, substraturi, materiale filtrante, produse ca hrana pentru diferite animale de companie) care au fost desigilate;

2. Vietati aduse la comanda care au fost expuse unui alt mediu decat cel in care au fost transportate, pentru a evita riscul unei eventuale contaminari sau risc de deces al vietatilor;

3. Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar, de exemplu mobilier pentru pisici confectionat la comnada sau inscriptionarea de logo-uri pe diferite produse;

4. Prestari de diferite servicii;

Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).

Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului

Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului.

Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.

Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat. Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus cad in sarcina magazinului nostru. Solicitarile de retur se notifica pe site-ul nostru catre office@curlypelican.com sau prin prezentarea la sediul Leotex Srl produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Returnarea produselor la sediul Leotex Srl se poate face de luni pana vineri in intervalul 8:00 – 18:00, dar va recomandam expedierea prin curierul cu care colaboram noi. Mentiune In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale.

Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele pot fi cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

Ai la dispoziție 14 zile pentru a returna produsele achiziționate de la curlypelican.com, fără a fi nevoie să oferi vreo explicație. Produsele cumpărate la distanță pot fi returnate conform O.U.G. 34/2014.

Conform legii, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul cu privire la renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul serviciilor, de la încheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Leotex Srl, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului, comenzii folosind același serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor.

Leotex S.R.L. va rambursa contravaloarea produselor returnate în cel mai scurt timp posibil de la primirea acestora înapoi. Suma rambursată nu include cheltuielile de transport.

Conform prevederilor OUG 34/2014, consumatorul poate să exercite dreptul de retragere din contract în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor, informând Leotex S.R.L. prin e-mail la adresa office@curlypelican.com.

Obligațiile care revin Leotex S.R.L. includ rambursarea integrală a sumelor primite, exceptând situațiile în care consumatorul a ales explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard. Rambursarea se va face folosind aceleași modalități de plată aplicabile, iar aceasta se va realiza în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea produselor returnate.

Clientul are obligația să returneze produsele personal sau prin intermediul unui curier desemnat, fără întârzieri nejustificate și în decurs de maxim 14 zile de la anunțarea deciziei de retragere din contract. Costurile de returnare nu sunt suportate de client.

Unele produse pot fi excluse de la dreptul de returnare dacă nu sunt sigilate sau dacă cutia prezintă semne că a fost deschisă. Aceste limitări se aplică conform OUG 34/2014 art. 16.

Pentru returul produselor, se pot solicita următoarele:

  1. Produsul livrat nu corespunde specificațiilor din site.
  2. Produs nefuncțional în primele 48 de ore de la recepție.
  3. Produs livrat este greșit.
  4. Animalele livrate au ajuns in stare deplorabila sau decedate

Costurile de retur pentru aceste situații (cu excepția renunțării la cumpărare) sunt suportate de către magazinul nostru www.curlypelican.com

Orice modificare a stării produselor sau deteriorarea ambalajului original poate duce la refuzarea returului și aplicarea unor taxe administrative de readucere a produselor la starea inițială.

Ne puteti contacta la office@curlypelican.com pentru orice informatie suplimentara referitoare la conditiile de retur.

Ne puteti trimite mesaj rapid folosind acest link.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.